2017. december 14., csütörtök
Termékeink
REGENERATION Program
HUNZA  ORIGIN
HIMALAYAN ORIGIN
OKINAWAN ORIGIN
AUSTRALIAN ORIGIN
SYSTEM BIOLOGIE
Beddy Bear
KÖNYVEK
AKCIÓS termékek
Többet olcsóbban


A világ rák nélkül

A VILÁG RÁK NÉLKÜL - G. Edward Griffin


Mivel évente dollár-milliárdokat költenek kutatásra, dollár-milliárdok folynak be a rák kezelésére gyártott gyógyszerek eladásából, az adományok gyűjtése pedig rekordokat döntöget, ma már a rákból élők száma meghaladja a betegség áldozatainak számát.

Ha a megoldást egy egyszerű vitamin jelentené, ez az óriási iparág egyik napról a másikra megszűnne létezni.
Ennek eredményeképpen a rák orvoslásának politikája bonyolultabb, mint az azzal foglalkozó tudomány.

A világ rák nélkül egy úttörő könyv, mely feltérképezetlen területre kalauzolja az olvasót, és feltárja előtte, hogyan vált a tudomány a kemény üzleti érdek szolgájává.

Ez a könyv olyan döbbenetes információkat tartalmaz, melyektől akár egy birodalom is összedőlhet - és talán így is lesz!


FIGYELMEZTETÉS

E könyv célja annak bizonyítása, hogy a rák a táplálkozáshoz kapcsolódó hiánybetegség. Nem baktérium, vírus vagy egy titokzatos mérgező anyag okozza a létrejöttét, hanem egy anyag hiánya, mely a modern ember étrendjében nem szerepel. Ha ez a feltevés helytálló, a rák megelőzése és gyógyítása egyszerűvé válik. Mindössze annyit kell tennünk, hogy ezt a könnyen beszerezhető, olcsó tápanyagot ismét mindennapi étkezéseink részévé tesszük.

Ez egy létező elmélet. Azt a reményt hordozza, hogy most rögtön rák nélküli világban élhetünk, nem kell bizonytalan ideig várnunk erre, és azt jelenti, hogy a rák kutatására és gyógykezelésére évente elköltött dollármilliárdokat hasznosabb célra fordíthatjuk. Természetesen egyúttal azzal járna, hogy az a körülbelül egymillió szakember, aki ma a rák kutatásából, a rák gyógyításának terápiáiból és a mindehhez anyagi forrást biztosító területekből él, egyik napról a másikra elvesztené a munkáját. Ezen a ponton válik a történet érdekessé, hiszen ugyanazokról az emberekről van szó, akiknek kikértük a szakértő véleményét a laetril étrendkiegészítő terápiával kapcsolatban.

TARTALOMJEGYZÉK

ELSő RÉSZ: A RÁKTERÁPIA TUDOMÁNYA MÁSODIK RÉSZ : A RÁKTERÁPIA POLITIKÁJA

1. fejezet: A WATERGATE-SZINDRÓMA 13. fejezet: KARTELLEK-KIÚT A VERSENYBőL
2. fejezet: NÉPÍRTÁS MANHATTANBEN 14. fejezet: A TÖKÉLETES MONOPÓLIUM
3. fejezet: MINDEN NAPRA EGY ALMA 15. fejezet: HÁBORÚS JÁTÉKOK
4. fejezet: A TÖKÉLETES TESZT 16. fejezet: ÖSSZEESKÜVÉS
5. fejezet: RÁK. AZ ÉLET SZÖKőÁRJA 17. fejezet: A ROCKEFELLER-CSOPORT
6. fejezet: A TELJES MECHANIZMUS 18. fejezet: A JÓTÉKONYKODÁS RECEPTJE
7. fejezet: A CIÁN-PÁNIK 19. fejezet: AKI A MUZSIKUST FIZETI
8. fejezet: LAETRIL "SARLATÁNOK" 20. fejezet: AKI A NÓTÁT HÚZZA
9. fejezet: "NEM BIZONYÍTOTT" RÁK-GYÓGYMÓDOK 21. fejezet: A VÉDELMI PANAMA
10. fejezet: "BIZONYÍTOTT" RÁK-GYÓGYMÓDOK 22. fejezet: A SZABÁLYOZÁS FEGYVERTÁRA
11. fejezet: ÚJ MÓDSZER GYILKOSSÁGRA 23. fejezet: A KETTőS MÉRCE
12. fejezet: STATISZTIKAI ÖSSZEHASONLÍTÁS 24. fejezet: PENGEÉLEN TÁNCOLVA
25. fejezet: AZ INDÍTÉK KÉRDÉSE
26. fejezet: VILÁG RÁK NÉLKÜL

G. EDWARD GRIFFIN

Hírneves író és dokumentumfilm-rendező.
Az amerikai Ki Kicsodában is jegyzett szerző híres arról, hogy nehéz témákat választ és mindenki számára érthetően dolgozza fel őket.
Olyan változatos területekkel foglalkozott, mint az Egyesült Államok nemzeti bankrendszere, a régészet és a Föld őstörténete, a nemzetközi pénzintézetek, a nemzetközi felforgató tevékenység és a terrorizmus, az adó története, az Egyesült Államok külpolitikája, a Legfelsőbb Bíróság, az ENSZ, illetve a rák kutatása és annak politikája.

A Jekyll-sziget teremtménye, Téglák a csúcson, Noé bárkájának felfedezése, Trója nyitott kapui, Nem bújhatsz el, A kapitalista összeesküvés, Gyilkosabb mint a háború, A nagy mű, A nagy szökés és A félelmetes úr.

Edward Griffin a University of Michigan-en végezte egyetemi tanulmányait kommunikáció szakon. Kiváló televíziós munkáját a Telly díjjal jutalmazták.
Mr Griffin a The New American című magazin társszerkesztője, a The Reality Zone audio-archívum megalkotója, és egy dél-kaliforniai kiadó és multimédia-cég, az American Media elnöke.


 

  beteszem a kosárba
Ár: 1 690 Ft