2017. november 17., péntek
Termékeink
REGENERATION Program
HUNZA  ORIGIN
HIMALAYAN ORIGIN
OKINAWAN ORIGIN
AUSTRALIAN ORIGIN
SYSTEM BIOLOGIE
Beddy Bear
KÖNYVEK
AKCIÓS termékek
Többet olcsóbban


REG Program - Arthrocurcum, 90 tabletta (H)

Glükozamin, kondroitin, MSM, kurkuma és tömjénfa kivonat tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.

Miben lehet segítségére készítményünk?

A REG Program termékcsalád tagjai úgy lettek összeállítva, hogy minden egészségügyi problémára megtalálja köztük a megoldást. A testünkben lévő ízületek terhelés hatására folyamatosan bomlanak le és épülnek újra. Problémáról akkor beszélünk, ha a lebomlás folyamata gyorsabbá válik, mint a felépülésé. A lakosság 10-15 %-a szenved különféle mozgásszervi, ízületi panaszoktól. A porckopás előfordulása magasabb mértékben tapasztalható az idősek, a túlsúllyal élők, valamint a nehéz fizikai munkát végzők körében, melynek fájdalmas következményei kihatással vannak a mindennapokra. A problémák kialakulását elősegítheti még a mozgásszegény életmód, az ízület egy korábbi sérülése vagy aránytalan terhelése.
Arthrocurcum termékünk komplex, az összetevőket arányosan tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, mely ezen problémákra kíván segítséget nyújtani.

A készítmény összetevőinek pozitív hatásai

A kurkuma (Curcuma longa) segít megvédeni az ízületeket, fenntartani azok rugalmasságát és egészségét. Jelentős antioxidáns tulajdonságával segít fenntartani az immunrendszer hatékonyságát. Jótékony hatással rendelkezik az ízületek és a csontok egészségére, normál állapotának megtartására.
A tömjénfa (Boswellia serrata) támogathatja a csontok és az ízületek egészségét, valamint pozitív hatással lehet a mozgásszervrendszerre - a csontokra és ízületekre, izmokra; azok működésére, erősítésére, frissen tartására.
A cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a csontok normál állapotának fenntartásához, valamint az immunrendszer normál működéséhez.

Összetevők: glükozamin-szulfát 2KCl, kondroitin-szulfát, metil-szulfonil-metán (MSM), kurkuma kivonat (Curcuma longa), indiai tömjénfa kivonat (Boswellia serrata), emulgeálószer (mikrokristályos cellulóz), tömegnövelő anyagok (isomalt, polietilén-glikol, karboxi-metil-cellulóz-nátrium, hidroxi-propil-metil-cellulóz), stabilizálószer (polivinil-pirrolidon), csomósodásgátló anyagok (talkum, magnézium-sztearát), cink-szulfát.

Ajánlott napi adag: 1 tabletta (étkezés után, bő vízzel vegye be).
Kiszerelés: a termék 90 adagot tartalmaz.

Hatóanyag-tartalom 1 tablettában:

Név Mennyiség NRV*
kondroitin-szulfát 250 mg -**
metil-szulfonil-metán 167 mg -**
glükozamin 148,5 mg -**
kurkumin 90 mg -**
boswellin-sav 65 mg -**
cink 3,3 mg 33%
*NRV: felnőttekre vonatkozó napi referencia érték
**: nincs NRV meghatározva

Nettó tömeg: 127,8 g / 90 tabletta

 

  beteszem a kosárba
Ár: 8 990 Ft