2017. november 17., péntek
Termékeink
REGENERATION Program
HUNZA  ORIGIN
HIMALAYAN ORIGIN
OKINAWAN ORIGIN
AUSTRALIAN ORIGIN
SYSTEM BIOLOGIE
Beddy Bear
KÖNYVEK
AKCIÓS termékek
Többet olcsóbban


REG Program - Recreation, 120 tabletta (H)

Mikroalgákat (vadon begyűjtött AFA-t és Chlorellát) és gyógynövény-kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

A termék összetevőiről:

Chlorella vulgaris: páratlanul magas klorofill tartalommal bír. A klorofill az egyik gazdag forrása a természetes magnéziumnak, amely az idegrendszer és az izmok megfelelő működésében is szerepet játszik. A chlorella szárított pora 50% fehérjét és esszenciális aminosavakat tartalmaz, gazdag ásványi anyagokban, alapvető nyomelemekben és növényi rostokban. Vitamintartalma is páratlan szupertápanyaggá emeli: C- vitamint, E- vitamint, B- vitaminokat és K-vitamint is tartalmaz. A klorofill mellet más bioaktív növényi antioxidánsokat, színanyagokat (flavonoidok, karotinoidok) is tartalmaz.
Dunaliella salina alga: a spirulinához hasonló mikroalga. A Föld egyik legmagasabb karotinoid tartalommal bíró élőlénye.
AFA kék-zöld alga: vadon szüretelt, ritka fémionokban gazdag. Az AFA kivételes forrása a PEA-nak (Phenylethylamine), amely kutatások szerint depresszióenyhítő és kedélyállapot javító hatású.
Goji berry: páratlan mikrotápanyag tartalmának köszönhetően méltán az egyik legismertebb szupergyümölcs.
Citromfű: hozzájárul a normál idegállapot és lelki egyensúly fenntartásához, a megfelelő relaxációhoz, az egészséges alváshoz. Támogatja a mentális és fizikális jó közérzetet.
Golgotavirág: hozzájárul a megfelelő pihenéshez, alváshoz. Támogatást jelenthet idegi feszültség és nyugtalanság időszakában.
Macskagyökér: elősegíti a normál alvást. Hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, valamint a nyugodt és pihentető, egészséges alváshoz.
Komló: segíti a relaxációt, az egészséges alvást. Hozzájárul a normális érzelmi állapot és lelki egyensúly fenntartásához.

Összetevők: Chlorella vulgaris alga, AFA kék-zöld alga, Dunaliella salina alga, Lycium barbarum (goji berry) kivonat, Melissa officinalis (citromfű) kivonat, Valeriana officinalis (macskagyökér) kivonat, Humulus lupulus (komló) kivonat, Passiflora incarnata (golgota virág) kivonat, csomósodásgátló: magnézium-sztearát.

Ajánlott napi adag: 4 db tabletta, az esti órákban.

Kiszerelés: a termék 30 adagot tartalmaz.

Hatóanyagok mennyisége a napi adagban (4 tabletta):

NÉV Mennyiség
Chlorella vulgaris alga 629 mg
AFA kék-zöld alga 377 mg
Dunaliella alga 314 mg
Lycium barbarum poliszacharid 121 mg
Citromfű kivonat 75 mg
Macskagyökér kivonat 68 mg
Komló kivonat 15 mg
Golgotavirág kivonat 9,5 mg


Nettó tömeg: 54 g / 120 db tabletta
Származási hely: EU

 

  beteszem a kosárba
Ár: 4 990 Ft