2017. november 17., péntek
Termékeink
REGENERATION Program
HUNZA ORIGIN
HIMALAYAN ORIGIN
OKINAWAN ORIGIN
AUSTRALIAN ORIGIN
SYSTEM BIOLOGIE
Beddy Bear
KÖNYVEK
AKCIÓS termékek
Többet olcsóbban


REG Program - GlikoFit, 60 tabletta (H)

Reishi gombát, acetil-L-karnitint, ásványi anyagokat, α-liponsavat és növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Reishi gombát, acetil-L-karnitint, ásványi anyagokat, α-liponsavat és növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A GlikoFit-et a normál vércukorszint fenntartása érdekében hoztuk létre.

Növényi kivonatok
A GlikoFit számos növényi kivonatot tartalmaz, mint a pecsétviaszgomba, a fahéj, a Gymnema Sylvestre, a közönséges párlófű és a Gingko Biloba.
A fahéjat, mint értékes fűszert, mindenki ismeri. A középkor óta népszerű fahéjról azonban pozitív egészségügyi hatásait nem köztudottak annyira még. Ilyen például, a vér megfelelő cukorszintjének szinten tartása, a megfelelő étvágy és az emésztés élénkítése. Legfőbb hatóanyaga a fahéjaldehid.
A Gymnema Sylvestre növény eredeti neve „a cukor gyilkos”. Ez egy főként Indiában őshonos növény, aminek levelét fogyasztják el a kívánt hatás elérése érdekében. Főbb alkotói közé tartozik a gimneminsav, quercitol, szaponinok, sztigmaszterol, betain és még sorolhatnánk. A levelek elfogyasztása során csökkenhet a szervezetben az édes íz iránti vágy, illetve az étvágy egyaránt.
A Ginkgo biloba, azaz a páfrányfenyő esetében is a levelét fogyasztják el. Ázsiában már több évszázada alkalmazzák a népgyógyászatban, azonban a kis legyező alakú levelek Európán belül csak az elmúlt évszázadban kezdett egyre népszerűbbé válni. Hatóanyagai közé tartoznak különböző flavonoidok és terpének is.
A közönséges párlófű (Agrimonia eupatoria) segíti a szervezet kiválasztási funkcióját, vagyis elősegíti a veseműködését illetve hozzájárul a normál vérkeringéshez. Olyan vegyületeket tartalmaz, mint a kovasav, flavonoidok.

Mikroelemek
Termékünk tartalmaz magnéziumot, cinket, mangánt és krómot egyaránt. Ezek a mikroelemek hozzájárulnak a szervezetünkben lejátszódó anyagcsere folyamatok lezajlódásához.

A készítmény jótékony hatásai összefoglalva:

 • Vércukorszint védelem: A króm, Gymnema Sylvestre és a fahéj hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.
 • Édes íz iránti vágy csökkentés: A Gymnema Sylvestre csökkenti az édes íz iránti vágyat.
 • Étvágycsökkentés: A Gymnema Sylvestre hozzájárul az étvágy csökkentéséhez.
 • Anyagcsere: A cink és a króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében.
 • Vérkeringés: A reishi gomba és a közönséges párlófű hozzájárul az egészséges keringés fenntartásához.

 • Összetétel: Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) micélium por; acetil-L-karnitin; magnézium-oxid; tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; csomósodást gátló anyagok: dikalcium-foszfát, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid; fahéj (Cinnamomum zeylanicum) kivonat; Gymnema Sylvestre levél kivonat; Közönséges párlófű (Agrimonia eupatoria) kivonat; α-liponsav; Ginkgo biloba kivonat; fényezőanyag: hidroxipropil-metilcellulóz (HPMC), sztearinsav, mikrokristályos cellulóz; cink-citrát; mangán-glükönát; króm-pikolinát.

  Ajánlott napi adag: 1X2 tabletta
  Kiszerelés: 60 tabletta, azaz 30 napi/1 havi adag.
  Fogyasztási javaslat: Ajánlott a terméket a napi főétkezés után bő folyadékkal beszedni.

  Hatóanyag-tartalom a napi adagban (2 tabletta):
  Mennyiség NRV*
  Reishi micélium 332 mg -**
  acetil-L-karnitin 332 mg -**
  Magnézium 186 mg 49,6%
  Fahéj kivonat 180 mg -**
  Gymnema Sylvestre kivonat 140 mg -**
  Közönséges párlófű kivonat 100 mg -**
  α-liponsav 100 mg -**
  Ginkgo biloba levél kivonat 50 mg -**
  ebből 24% flavonoidok
  12 mg
  -**
  ebből 6% terpének
  3 mg
  -**
  Cink 8 mg 80%
  Mangán 2,3 mg 115%
  Króm 24,9 µ g 62,2%
  *NRV= felnőttekre vonatkozó napi referencia érték
  **: nincs meghatározva NRV érték

  További információk a termékről
  Nettó tömeg: 66 g / 60 db tabletta
  Származási hely: EU

   

    beteszem a kosárba
  Ár: 6 290 Ft