2017. november 17., péntek
Termékeink
REGENERATION Program
HUNZA ORIGIN
HIMALAYAN ORIGIN
OKINAWAN ORIGIN
AUSTRALIAN ORIGIN
SYSTEM BIOLOGIE
Beddy Bear
KÖNYVEK
AKCIÓS termékek
Többet olcsóbban


REG Program - C-1000 gránátalmával, 60 tabletta (H)

C-vitamint és gránátalma bioflavonoidokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény

Az emberi szervezet nem képes a C-vitamin termelésére, ezért kiemelten fontos a bevitele. Ez a vitamin valószínűleg napjaink legtöbbek által használt vitaminja. Magyar vonatkozása, hogy Szent-Györgyi Albert 1937-ben a C-vitamin hatásainak tanulmányozásáért Nobel-díjat kapott. A C-vitamin közismert hatása, hogy segíti az immunrendszer megfelelő működését, pozitív hatásait oldalakon keresztül lehetne sorolni, de csak párat kiemelve a teljesség igénye nélkül:

 • hozzájárul a kollagén képződéshez és ezáltal:
 • a normál csontozat fenntartásához
 • a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához
 • a bőr normál állapotának megőrzéséhez
 • a fogak normál állapotának fenntartásához
 • a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

 • A sejtek mitokondriumaiban az ATP termelődés során, természetes módon keletkeznek szabadgyökök a szervezetben, például peroxid- és szuperoxid gyökök. Ezeket a szervezetünk a saját antioxidánsaival hatástalanítja. Azonban bizonyos helyzetekben (például stressz, betegség) a szabad gyökök száma megnő, és a szervezet nem képes elegendő antioxidánst termelni.
  A C-vitamin antioxidáns hatású, a szervezetben keletkező káros szabadgyököket megköti, megakadályozva a sejtek oxidációját és károsodását.

  A bioflavonoidok felfedezése is szintén Szent-Györgyi nevéhez fűződik. 1938-ban fedezte fel őket és eleinte P-vitaminnak nevezte el, mert úgy találta, hogy ezek a vegyületek növelik az erek áteresztő képességét (Permeabilitását). A bioflavonoidok megtalálhatóak a legtöbb gyümölcsben és zöldségben. Ezek a vegyületek a növények színéért felelősek, ezzel segítve a beporzáshoz szükséges rovarok növényhez való vonzását.

  A gránátalma (Punica granatum) egy meglehetősen ismert gyümölcs és közismert élelmiszer. Húsa és leve is gyakran használt alapanyag szárnyasételek illetve gyümölcssaláták esetén. A Bibliában többször is említik, a Koránban is megjelenik, mint az egyik „Isten teremtette jó dolgok”. A Perzsa kultúrában a termékenység jelének tekintették. Nem egy festő ábrázolja képein ezt a gyümölcsöt.

  Összetevők: aszkorbinsav, gránátalma kivonat (40% ellágsav), emulgeálószerek (mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát), tömegnövelő anyagok (hidroxi-propil-metil-cellulóz, karboxi-metil-cellulóz-nátrium, polietilén glikol), csomósodásgátló anyag (talkum).

  Ajánlott napi adag: 1 tabletta naponta, étkezés után. A tablettát folyadékkal vegyük be.
  Kiszerelés: A termék 60 napi adagot tartalmaz.

  Hatóanyagok a napi adagban (1 kapszula):
  Hatóanyag Mennyiség NRV*
  C-vitamin 1000 mg 1250 %
  Gránátalma kivonat
  ellágsav
  150 mg
  60 mg
  -**
  -**

  *NRV: felnőttekre vonatkozó napi referencia érték
  **: nincs NRV érték meghatározva

  További információk a termékről:

  Nettó tömeg: 82,2 g / 60 tabletta
  Származási hely: EU

   

    beteszem a kosárba
  Ár: 2 990 Ft