2017. november 23., csütörtök
Termékeink
REGENERATION Program
HUNZA ORIGIN
HIMALAYAN ORIGIN
OKINAWAN ORIGIN
AUSTRALIAN ORIGIN
SYSTEM BIOLOGIE
Beddy Bear
KÖNYVEK
AKCIÓS termékek
Többet olcsóbban


REG Program - PowerUP, 40 tabletta (H)

A REG Program – PowerUP növényi kivonatokat, C-vitamint, aminosavakat, magnéziumot és koffeint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény

A XXI. századi emberek egyik legveszedelmesebb ellensége a stressz. A mindennapos „mókuskerék” hajtás során mindannyian olykor elfáradunk mind fizikailag, mind mentálisan. Sokszor úgy érezzük, szükségünk van egy kis plusz energiára. Ilyen esetekben azonban nem feltétlenül jó megoldás a gyakori kávé fogyasztás!
Ezért alkottuk meg a REG Program – PowerUP termékünket, amely természetes formában, különböző növényi kivonatokban, tartalmazza az élénkítéshez szükséges koffein mennyiséget. Ilyen növényi kivonat a kóladió, a Yerba maté levél és a guarana mag kivonat is. Egy tablettában közel egy eszpresszónak megfelelő koffein mennyiség van!
Azonban ezen termékünkben nem csak természetes koffein található, hanem más, fáradtság ellenes összetevők is, mint például a C-vitamin, a magnézium vagy a maca gumó kivonat.

A készítmény jótékony hatásai összefoglalva:

 • Fizikai és mentális vitalitás megnövekedéséért: A C-vitamin és a magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál pszichológiai funkciók fenntartásához. A maca gumó segíti a fizikai és a mentális teljesítőképességet, a guarana pedig hozzájárul azok fenntartásához. A guarana segíthet továbbá a koncentrációs képesség illetve a test természetes felélénkülésének fenntartásához. A Yerba maté tealevél és a kóla dió hozzájárul ahhoz, hogy energikusabbnak érezzük magunkat.

 • Az energiatermelő folyamatokért: A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a magnézium pedig részt vesz bennük.

 • Az idegrendszerért: A C-vitamin és a magnézium hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

 • Összetétel: maca gumó (Lepidum meyenii) kivonat; magnézium-oxid; guarana (Paulinia cupana) mag kivonat; aszkorbinsav; tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát; L-karnitin-tartarát; csomósodást gátló anyagok: trikalcium-foszfát; yerba maté (Ilex paraguariensis) levél kivonat; kóladió (Cola acuminata) kivonat; L-lizin HCL; aszparaginsav; fényezőanyagok: hidroxipropil-metil-cellulóz, sztearinsav, dikalcium-foszfát; természetes koffein; sűrítőanyag: kroszkaramellóz-nátrium.

  Ajánlott adag: 1 tabletta kifáradás esetén vagy fizikai-szellemi aktivitás előtt fél órával.

  Kiszerelés: 40 tabletta - 40 adag.
  Koffeint tartalmaz. (49,6 mg koffein/1 tabletta/1248 mg)

  Hatóanyag-tartalom az ajánlott adagban:

  Összetevők neve Mennyiség 1 tablettában NRV*
  Maca gumó kivonat 200 mg -**
  Guarana mag kivonat 150 mg -**
  ebből koffein 18 mg -**
  C-vitamin 125 mg 156,25%
  L-karnitin-tartarát 90 mg -**
  Yerba Maté levél kivonat 70 mg -**
  ebből koffein 5,6 mg -**
  Magnézium 66,85 mg 17,825%
  Kóladió kivonat 60 mg -**
  ebből koffein 6 mg -**
  L-lizin HCL 60 mg -**
  Aszparaginsav 50 mg -**
  Természetes koffein 20 mg -**

  *NRV: felnőttekre vonatkozó napi referencia érték
  **: nincs meghatározva NRV érték

  Nettó tömeg: 49,92 g/ 40 db tabletta
  Származási hely: EU

   

    beteszem a kosárba
  Ár: 4 690 Ft