2017. november 19., vasárnap
Termékeink
REGENERATION Program
HUNZA  ORIGIN
HIMALAYAN ORIGIN
OKINAWAN ORIGIN
AUSTRALIAN ORIGIN
SYSTEM BIOLOGIE
Beddy Bear
KÖNYVEK
AKCIÓS termékek
Többet olcsóbban

A Beddy Bear termékek 100% természetes, köles magvakkal töltött és levendula kivonattal illatosított melegíthető plüss állatok. Kétpercnyi melegítés után akár két órán át kellemes és természetes meleget áraszt. Egyaránt alkalmas mikrohullámú és hagyományos sütőben való melegítésre. Pihentető és megnyugtató érzést biztosít a hő hatására kipárolgó levendula illata.

 


Beddy Bear - Slippies melegíthető papucs M (4-7) kék

Különös gonddal válogatott lenmag és nyugtató aromájú levendula keverékét tartalmazó melegíthető lábbeli, mely egészséges, természetes meleget biztosít a fázós, fáradt lábak számára (M méret: 36,5 - 40,5).

Mikrohullámú sütőben 100%-os biztonsággal melegíthető.

Használati utasítás:
Tegye a papucsot a mikrohullámos sütőbe és melegítse 90 mp-ig (max. 800 Watt-on), majd húzza fel a lábára. Használat előtt mindig ellenőrizze, hogy a papucs hőmérséklete megfelelő-e.
A papucs szükség szerint újra melegíthető.

Cukorbetegek számára a papucs használata nem ajánlott!

Hogyan tisztíthatók ezek a termékek?
A termékek mosógépben nem moshatók, mivel a gabonamagvakat nem érheti víz. A felületi szennyeződéseket nedves ruhával lehet eltávolítani. A mikrosütőben történő melegítés során a felületen megtelepedő mikroszkopikus szennyező anyagok (gombák) teljes mértékben elpusztulnak, a játék steril lesz.

Meddig maradnak illatosak ezek a termékek, hogyan lehet felfrissíteni az illatukat?
A növényi összetevőknek (levendula, menta) köszönhető illat intenzitása jónéhány hónapig nem csökken, azután fokozatosan tűnik el. Fel lehet frissíteni az illatot, ha néhány csepp illóolajat (levendula vagy menta) csepegtetünk a termékre, melyet a gabonamagvak magukba szívnak.

Mennyi ideig tartják meg a meleget ezek a termékek?
Mikrohullámú sütőben 800 watton történő melegítés esetén 90 másodpercig kell melegíteni a terméket. Ezt követően majdnem 2 órán keresztül megtartja a meleget és látja el melegítő funkcióját.

Használhatók a termékek hagyományos papucsként, járkálásra, futásra?
A Slippies papucsok nem tartalmaznak csúszásgátló talpat, mert akkor nem lehetne azokat mikrohullámú sütőben melegíteni. Emiatt ezeket a papucsokat nem közlekedésre tervezték, inkább a lábmelegítő, relaxáló funkciója került előtérbe.

Melegíthetők a termékek más eszközzel a mikrohullámú sütőn kívül?
A termékek melegíthetők például radiátoron vagy hagyományos sütőben is. Hagyományos sütőben történő melegítéshez melegítsük elő a sütőt, majd helyezzük rá a terméket egy tányérra vagy sütőpapírra és hagyjuk melegedni 10 percig. A grill-funkciót ne alkalmazzuk. Hagyjuk szobahőmérsékletre hűlni a terméket mielőtt újra felmelegítjük.

Figyelem!
Az első néhány melegítés során a termék párát bocsát ki, ami minimális nedvesség formájában kicsapódik. A későbbiekben ez a jelenség teljes mértékben megszűnik.

 

  beteszem a kosárba
Ár: 4 990 Ft