2017. november 19., vasárnap
Termékeink
REGENERATION Program
HUNZA  ORIGIN
HIMALAYAN ORIGIN
OKINAWAN ORIGIN
AUSTRALIAN ORIGIN
SYSTEM BIOLOGIE
Beddy Bear
KÖNYVEK
AKCIÓS termékek
Többet olcsóbban


HIMALAYAN - GOJI BERRY kivonat Acerola C-vitaminnal és Szelénnel, 90 tabletta (H)

Goji Berry kivonatot, acerola C-vitamint és Szelént tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

HIMALAYAN családunk legújabb terméke egy igazi antioxidáns komplex, mely étrend-kiegészítőnk, az értékes Goji Berry (Lycium Barbarum), Acerola C-vitamin és a Szelén jótékony hatásainak ötvözete.

Honnan is származik az értékes Goji Berry gyümölcs?
A híresen zamatos és elragadóan édes ízű Goji gyümölcsöt már évezredek óta előszeretettel fogyasztják Ázsia számos részén. A Lícium termést a Tibeti Fennsík és Belső Mongólia között, a Ningxia síkságon, mindenféle vegyszertől mentesen termesztik és a legnagyobb gondossággal, kézzel szüretelik immár 2000 éve.

Hogyan is fér több mint 4500 db Goji Berry egy dobozba zárva?
Sok fogyasztó idegenkedik az étrend-kiegészítőnkben található kivonatoktól. Legtöbbször olyan okokból kifolyólag, hogy az adott extraktum nem természetes vagy már feldolgozott állapotú. Azonban bátran kijelenthetjük, hogy ezen kivonatok koncentrált formában tartalmazzák a növényekben található értékes anyagokat. Termékfejlesztési szakértőink kiszámították, hogy Goji Berry táplálék-kiegészítőnk napi adagjában található gyümölcs kivonat hozzávetőlegesen 153 db Lícium gyümölcs elfogyasztásával egyenértékű.

Minek köszönheti készítményünk antioxidáns mivoltát?
Az acerola gyömölcs egyre népszerűbbé válik természetes és egyszerre kimagasló C-vitamin tartalmáról. Ezért készítményünkhöz természetességét megőrizve és antioxidatív hatásának növelése érdekében acerola kivonatot adtunk!

Milyen jótékony hatásai vannak a készítménynek?
Immunrendszer és pajzsmirigy védelem: Készítményünk az acerola C-vitamin és a szelén tartalmánál fogva hozzájárul az immunrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. Szelén tartalma pedig a pajzsmirigy normál működésének támogatására hivatott.
Antioxidáns hatás: Az oxidatív stressz, vagyis az antioxidánsok és szabad gyökök egyensúlyának megbomlása során a szabad gyökök túlsúlyba kerülnek, és komoly károkat okoznak a sejtrendszerben, ami idővel megingatja az egészséget. Készítményünkben lévő acerola C-vitamin és szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
Köröm és bőr védelem: A készítményünkben található szelén elősegíti a haj és a köröm egészséges állapotának megőrzését. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.
Hétköznapi védelem: Az acerola C-vitamin hozzájárul az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, illetve a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Összetevők: Goji (Lycium barbarum) bogyó kivonat; emulgeálószer: mikrokristályos cellulóz; acerola (Malphighia glabra) gyümölcs kivonat; nátrium-szelenit 0,2%; csomósodásgátló anyagok: magnézium-sztearát, kolloid szilícium-dioxid.

Ajánlott napi adag: 3X1 tabletta
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Fogyasztási javaslat: Ajánlott a terméket a napi főétkezések után bő folyadékkal beszedni.

Hatóanyag-tartalom a napi adagban (3 tabletta):

Mennyiség NRV*
Goji Berry (Lycium barbarum) kivonat 2100 mg -**
ebből poliszacharidok 840 mg -**
Acerola kivonat 126 mg -**
ebből C-vitamin 21,42 mg 26,8 %
Szelén 165 μg 300 %
*NRV: felnőttekre vonatkozó napi referencia érték
**: nincs meghatározva NRV érték

További információ a termékről:

Nettó tömeg: 60 g / 90 db tabletta
Származási hely: Kína

 

  beteszem a kosárba
Ár: 4 490 Ft