2017. november 23., csütörtök
Termékeink
REGENERATION Program
HUNZA  ORIGIN
HIMALAYAN ORIGIN
OKINAWAN ORIGIN
AUSTRALIAN ORIGIN
SYSTEM BIOLOGIE
Beddy Bear
KÖNYVEK
AKCIÓS termékek
Többet olcsóbban


System Biologie - Tegaran, 150 kapszula (0165)

A Tegaran® szójababból, fermentáció útján előállított vegetáriánus, vitaminokat és aminosavakat tartalmazó készítmény.

Gondosan válogatott szójababból és speciális baktérium alkalmazásával fermentálva. A szabadalmaztatott fermentációs eljárásnak köszönhetően, a Tegaran ZhenHua® formula koncentráltan tartalmaz zsírsavakat, aminosavakat, mikrotápanyagokat és vitaminokat.

A kivonatot olyan kapszulába töltötték, mely elnyújtott felszívódást biztosít, így vészelve át a gyomor savas környezetét, s nyújtva lehetőséget arra, hogy csak a vékonybélben oldódjon fel, ezzel is elősegítve a kapszulában lévő anyagok felszívódását.

A terméket bárki fogyaszthatja, beleértve a vegetáriánusokat, vegánokat, azokat, akik alacsony szénhidrát tartalmú diétán vannak, illetve akik allergiásak vagy érzékenyek a tej különféle komponenseire (tejcukor, tejsavó, tejfehérje).

Amennyiben utána olvasunk a szója történetének, látjuk, hogy Kínában évezredek óta termesztik. Onnan terjedt el egész Ázsiába, ahol szent növényként tartották számon. Számos legenda közül az egyik legérdekesebb úgy tartja, hogy ha valaki szójababot fogyasztott, nem csak halhatatlanságot biztosított magának, hanem az istenek körébe való bebocsáttatást is elnyerte. A szójabab tömegének hozzávetőleg 60%-át olajok és fehérjék alkotják, ebből a fehérje 40%, az olaj pedig 20%.
A növényi eredetű fehérjeforrások közül kiemelkedik a szója, amelynek aminosav-összetétele az állati eredetű fehérjékhez hasonlóan értékes.

Összetétel: Fermentált szója (Glycine max) kivonat; kapszula anyaga: gellángumi, HPMC (hidroxi-propil-metil-cellulóz); csomósodást gátló anyagok: kalcium-foszfát, zsírsavak magnézium sói.

Ajánlott napi adag: Vegyen be napi 5 kapszulát elosztva a főétkezések után bő vízzel vagy bármilyen tetszőleges folyadékkal. Például vegyen be 2 kapszulát reggel, 2 kapszulát napközben és 1 kapszulát este.

Kiszerelés: a termék 30 adagot tartalmaz.

Hatóanyag-tartalom a napi adagban (5 kapszula):

Mennyiség NRV*
Fermentált szója kivonat 3,27 g -**
ebből izoflavonoidok 90 mg -**
ebből aminosavak
L-aszparaginsav 23 mg -**
L-glutaminsav 18 g -**
L-alanin 15 mg -**
L-arginin 11 mg -**
L-glicin 10 mg -**
L-szerin 8 mg -**
L-treonin 8 mg -**
L-fenilalanin 7 mg -**
L-izoleucin 7 mg -**
L-leucin 6 mg -**
ebből vitaminok
Niacin (B3-vitamin) 26 mg 162%
E-vitamin 4 mg 33%
Riboflavin (B2-vitamin) 1,4 mg 100%
K-vitamin 21 mcg 28%
*NRV: felnőttekre vonatkozó napi referencia érték
**: nincs NRV meghatározva
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal)

Nettó tömeg: 123 g / 150 kapszula
Származási hely: EU

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Száraz, hűvös helyen tárolandó!

 

  beteszem a kosárba
Ár: 99 990 Ft