2017. november 19., vasárnap
Termékeink
REGENERATION Program
HUNZA  ORIGIN
HIMALAYAN ORIGIN
OKINAWAN ORIGIN
AUSTRALIAN ORIGIN
SYSTEM BIOLOGIE
Beddy Bear
KÖNYVEK
AKCIÓS termékek
Többet olcsóbban


REG Program - Humin-Fulvosav AFA algával, 60 kapszula (H)

Fulvosavat, huminsavat és AFA algát tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény

A REG Program termékcsalád tagjai úgy lettek összeállítva, hogy a lehető legtöbb problémára megtalálja köztük a megoldást.

A több millió éve elhalt növények oxigénmentes környezetben lévő bomlási folyamatainak következtében keletkeznek a humin- és fulvosavak. A kiindulási vegyületek a növények flavonoid vegyületei és lignin molekulái, így a létrejött humin- és fulvosav biológiailag hasznosítható formában tartalmaz ásványi anyagokat.

A huminsavak egy része felszívódik a szervezetben, másik részük pedig a bélrendszerben marad, és az oda érkező tápanyagokat jobban felszívódó formában tartja.
Az ember szervezetének egészséges működéséhez a mikro- és makrotápanyagok nagy részben hozzájárulnak.

Az AFA alga (Aphanizomenon flos-aquae) az Amerikában található Klamath-tó kristálytiszta és ásványi-anyagokban gazdag vizében növekszik. Az alga számára tökéletes és ember által érintetlen élőhely és a napos idő következtében az ásványi anyagokat az alga nagymértékben veszi fel és tárolja. Így lehetséges, hogy rengeteg ásványi anyag és vitamin található bennük. Az AFA alga hozzájárulhat a jó hangulat kialakításásához is.

Összetevők: AFA alga (Aphanizomenon flos-aquae), kapszula anyaga: HPMC (hidroxi-propil-metil-cellulóz), emulgeálószerek (mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát), fulvosav és huminsav.

Ajánlott napi adag: 2 kapszula naponta étkezések után, önmagában vagy folyadékkal (ásványvíz, gyümölcslé), ne klórtartalmú csapvízzel.

Kiszerelés: a termék 30 napi adagot tartalmaz.

Hatóanyagok a napi adagban (2 kapszula):

Név Mennyiség NRV*
AFA alga 400 mg -**
Fulvosav és Huminsav 125 mg -**
*NRV: felnőttekre vonatkozó napi referencia érték
**: nincs NRV érték meghatározva
Nettó tömeg: 25,8 g / 60 kapszula
Származási hely: EU

 

  beteszem a kosárba
Ár: 3 490 Ft