2017. november 19., vasárnap
Termékeink
REGENERATION Program
HUNZA ORIGIN
HIMALAYAN ORIGIN
OKINAWAN ORIGIN
AUSTRALIAN ORIGIN
SYSTEM BIOLOGIE
Beddy Bear
KÖNYVEK
AKCIÓS termékek
Többet olcsóbban


5 db - REG Program - Glucoral Plusz, 90 kapszula (H)

Okinawai korall port, glükozamint, MSM-et, C- és D-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény

Miben lehet segítségére készítményünk?
A REG Program termékcsalád tagjai úgy lettek összeállítva, hogy a lehető legtöbb egészségügyi problémára megtalálja köztük a megoldást. A testünkben lévő ízületek terhelés hatására folyamatosan bomlanak le és épülnek újra. Problémáról akkor beszélünk, ha a lebomlás folyamata gyorsabbá válik, mint a felépülésé. A lakosság 10-15 %-a szenved különféle mozgásszervi, ízületi panaszoktól. A porckopás előfordulása magasabb mértékben tapasztalható az idősek, a túlsúllyal élők, valamint a nehéz fizikai munkát végzők körében, melynek fájdalmas következményei kihatással vannak a mindennapokra. A problémák kialakulását elősegítheti még a mozgásszegény életmód, az ízület egy korábbi sérülése vagy aránytalan terhelése.
Glucoral Plusz termékünk komplex, az összetevőket arányosan tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, mely ezen problémákra kíván segítséget nyújtani, most Plusz C-, valamint D- vitamin tartalommal

A készítmény összetevőinek pozitív hatásai:

 • A glükozamin természetes alkotórésze a porcszövetnek.

 • A kalcium és magnézium szükséges a normál izomműködés, a csontok és fogak normál szerkezetének megőrzéséhez. Ülő- vagy mozgásszegény életmódot folytatóknál, rendszeres kávé- és alkoholfogyasztóknál, dohányzóknál a kalcium hozzájárulhat a csontrendszer épségének fenntartásához. A kalcium és magnézium szükséges az idegrendszer normál működésének fenntartásához, emellett elősegíti a szív- és keringési rendszer megfelelő működését és hozzájárulhat a megfelelő vérnyomás fenntartásához. A kalcium és magnézium fontos szerepet játszik a normál sejtosztódási folyamatokban.
 • A magnézium részt vesz a fehérjeszintézisben, és nélkülözhetetlen a szervezet energiatermelő folyamataihoz. A magnézium hozzájárulhat a várandós anyák megnövekedett magnézium igényének kielégítéséhez, ezáltal elősegítheti a terhesség és a szülés normális lefolyását, egészséges magzat világrahozatalát.
 • A D-vitamin fontos szerepet játszik a csontozat és fogazat normál szerkezetének kialakításában és megőrzésében továbbá szükséges a kalcium felszívódásához és a csontba való beépüléséhez. A D-vitamin emellett részt vesz a megfelelő izomfejlődésben és működésben.
 • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok, fogak normál állapotának fenntartásához, valamint az egészséges csontozat megőrzéséhez.

 • Összetevők: korall por; glükózamin-szulfát; kapszula anyaga: HPMC (hidroxi-propil-metil-cellulóz); aszkorbinsav; MSM (metil-szulfonil-metán); tömegnövelő szer: maltodextrin; csomósodást gátló anyagok: mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát; stabilizátor: polivinil-pirrolidon; D-vitamin (kolekalciferol).

  Ajánlott napi adag: 3 x 1 kapszula

  Hatóanyag tartalom a napi adagban (3 kapszula):
  Mennyiség NRV*
  Kalcium 345 mg. 43%
  Magnézium 172,5 mg. 46%
  C-vitamin 157 mg. 196%
  D-vitamin 16,5 µg. 330%
  Glükozamin-szulfát 405 mg -**
  Glükozamin 260 mg -**
  MSM 150 mg -**
  *:NRV: felnőttekre vonatkozó napi referencia érték
  **: nincs meghatározva NRV érték

  További információk a termékről
  Nettó tömeg: 5 x 89,8 g / 5 x 90 db kapszula
  Származási hely: EU

   

    beteszem a kosárba
  Ár: 8 990 Ft